Hei!

Minä olen Samuli Lindgren,

Koodihullu Salosta.

Palvelut ja tuotteet

Koodihullu on monipuolinen, kaikenlaiseen ohjelmistosuunnitteluun ja toteuttamiseen keskittyvä ohjelmistopakkaus. Asiakasprojektien lisäksi Koodihullulla on muutamia omia tuotteita.

Sivut ovat tällä hetkellä työn alla, ja sisältö tulee tarkentumaan entisestään lähitulevaisuudessa!

 

Show Up Digital Signage

Info- ja mainosnäytöistä on tullut osa arkea. Sisällön ylläpitäminen näytöillä on kuitenkin välillä lähes mahdotonta. Tähän Show Up on lähtenyt toteuttamaan omaa sisällönhallintaansa.

Show Up Kokous

Infonäytöt kokoustilan tai toimistohuoneen edessä. Ilmoittautumisruudun avulla vilkkaassa toimistossa vieras voi ilmoittaa saapuneensa isännälleen tai emännälleen.

Show Up Majakka

Nykyaikaista markkinointia fyysisen webin avulla. Pieni, säätä kestävä majakka näkyy puhelimen ilmoitusalueella kun puhelin on kantavuusalueen sisällä.

Umbraco -sivustot

Sivustoja avoimen lähdekoodin Umbraco -julkaisujärjestelmän avulla. Sivusto voi olla pieni, yhden sivun ratkaisu tai suurempi kokonaisuus. Myös Intra- ja Extranet -toiminnot mahdollisia.

Treeniohjelma

Personal trainerin, pienen liikuntakeskuksen tai yksin ihmisiä liikuttavan sovellus. NFC -lätkän avulla voidaan kirjata liikkuvat asiakkaat sisään suoraa puhelimen avulla.

Ohjaajapankki

Ryhmäliikuntavastaavan arjen helpottava työkalu. Liikunta-alalla sijaisten saaminen on usein melkoisen haastavaa. Ohjaajapankki tarjoaa työkalun sijaisten hankkimiseen sekä lukujärjestyksien suunnitteluun.

PhotoUP

PhotoUP mahdollistaa valokuvien automaattisen ottamisen juhlissa tai vaikka yrityksen aulassa. Kuviin voidaan liittää yrityksen logo.